Правила обробки персональних даних

1. Правила обробки і захисту даних про користувачів

1.1. Оператори обробляють дані про користувачів, в тому числі персональні дані, з тією метою, для якої вони були зібрані. Персональні дані користувачів підлягають адекватному захисту і стають доступними третім особам тільки в межах дозволених законодавством обмежень.

1.2. Адміністратором персональних даних користувачів є Оператор. Оператором сервісу є ТОВ “КОІНПЕЙ ЮА”, компанія, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 42844432, і яка зареєстрована за адресою 01014, м. Киів, вулиця Болсуновська 13-15; товариство з обмеженою відповідальністю.

1.3. Оператор обробляє персональні дані користувачів відповідно до Постанови Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і про вільне переміщення таких даних і скасування Директиви 95/46 / ЄС, чинного Закону України «Про захист персональних даних» та відповідних національних законодавств, використовуючи відповідні технічні та організаційні заходи для забезпечення ступеня захисту даних, відповідних ризиків порушень прав і свобод суб'єктів даних.

1.4. Оператор, в процесі всіх дій, пов'язаних з обробкою персональних даних користувача, забезпечує:

а) Обробку персональних даних відповідно до закону, справедливо і прозоро для суб'єкта даних;

б) Запит у користувача адекватних, відповідних і обмежених лише необхідними для цілей обробки персональних даних;

в) правильність і оновлення персональних даних користувача коли це необхідно;

г) Зберігання персональних даних користувача на період, що дозволяє ідентифікувати користувача не більше, ніж це необхідно для цілей обробки;

г) Обробка персональних даних з дотриманням відповідних вимог безпеки.

1.5. Оператор надає всім користувачам сервісу право:

а) доступу до своїх даних і отримання їх копії;

б) спростування (виправлення) своїх даних;

в) видалення даних, обмеження обробки даних;

г) заборони обробки персональних даних;

г) перенесення даних.

1.6. Кожен Користувач сайту має право подати скаргу в наглядовий орган щодо операцій обробки даних, які виконуються Оператором.

1.7. Тільки особи, які мають чіткий письмовий дозвіл Оператора, можуть мати доступ до персональних даних.

1.8. Оператор повідомляє, що доступ до персональних даних також може бути отриманий уповноваженими державними органами в межах компетенції, визначених відповідними нормативними актами, в тому числі судовими органами (в тому числі поліцією, прокуратурою, судами).

1.9. Оператор може бути зобов'язаний надавати інформацію, зібрану сервісом, також іншим суб'єктам, уповноваженим на підставі законних запитів і в тій мірі, що випливає з запиту.

1.10. Особисті дані користувачів можуть бути надані Оператором в міру необхідності:

а) операторам Систем електронних розрахунків;

б) поштовим операторам;

в) суб'єктам, які здійснюють маркетингові послуги на замовлення Оператора, включаючи персоналізацію контактів з Користувачем.

1.11. Оператор дозволяє довірити обробку персональних даних користувачів третім особам тільки в тому обсязі, який необхідний для бухгалтерії, юридичних і ІТ-послуг Оператора. Оператор також може доручити обробку персональних даних суб'єктам, які здійснюють, на його прохання, послуги в області маркетингу товарів і послуг Оператора. Користувач може в будь-який час отримати інформацію про суб'єктів, яким доручено обробку персональних даних, а також про мету і сферу довіри до їх обробці.

1.12. У разі залучення третіх осіб для проведення верифікації та ідентифікації користувача, зберігання електронних копій документів, наданих користувачами, такі треті особи повинні застосовувати правила і процедури захисту персональних даних користувачів, які вимагаються Постановою Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і вільного потоку таких даних, а також скасування директиви 95/46 / ЄС; чинним Законом України «Про захист персональних даних».

1.13. Оператор надає кожному користувачеві прямий і постійний доступ до новітньої інформації про умови та процедури обробки та захисту своїх особистих даних. Оператор зокрема повідомляє користувачеві про будь-які зміни в цьому відношенні. Доступ до інформації здійснюється шляхом надання поточної редакції Політики конфіденційності і Політики файлів Cookies на сторінках сервісу. Крім того, користувач може в будь-який час отримати інформацію і відповіді на питання по електронній пошті, а також подавати будь-які заяви і запити по обробці його особистих даних. Користувач може в будь-який час вимагати припинення обробки своїх особистих даних, їх модифікації або виправлення.

1.14. У Політиці конфіденційності Оператор надає Користувачеві всю інформацію, передбачену законодавством, перед тим, як Користувач надає свої особисті дані та погоджується на їх обробку. Реєстрація користувача або замовлення послуги користувачем в сервісі можливе виключно після подання ним заяви про прочитання Політики конфіденційності і заяви про читання інформації про принципи обробки персональних даних.

2. Політика Cookies

2.1. Сервіси Оператора використовують файли cookie.

2.2. Файли cookie - дані ІТ, в тому числі текстові файли, які зберігаються на кінцевому пристрої користувача сайту і призначені для використання веб-сайтів сервісів. Файли cookie зазвичай містять назву сайту, з якого вони надходять, їх зберіганні на кінцевому пристрої і унікальний номер.

2.3. Суб'єктом який розміщує файли cookie на кінцевому пристрої користувача сайту і отримує доступ до них, є Оператор сервісу.

2.4. Файли cookie використовуються для наступних цілей:

а) створювати статистики, які допомагають зрозуміти, як користувачі сервісу використовують веб-сайти, дозволяє удосконалювати їх структуру та зміст;

б) підтримка сеансу користувача сайту (після входу в систему), завдяки чому користувачеві не потрібно повторно вводити логін і пароль на кожній підсторінці сервісу.

2.5. В рамках сервісу використовуються два основні типи файлів cookie: "сеанс" і "стійкі" файли cookie. Сесійні файли cookie - це тимчасові файли, які зберігаються на кінцевому пристрої користувача до відключення, покидання сайту або виключення програмного забезпечення (веб-браузер). Постійні файли cookie зберігаються на пристрої користувача протягом часу, зазначеного в параметрах файлу cookie, або до їх видалення користувачем.

2.6. Програмне забезпечення для перегляду веб-сайтів (веб-браузер) зазвичай дозволяє зберігати файли cookie на кінцевому пристрої користувача. Користувачі сервісу можуть змінювати налаштування в цьому питанні. Веб-браузер дозволяє видаляти файли cookie. Також можна автоматично блокувати файли cookie. Детальна інформація з цього питання наведена в довідці або документації веб-браузера.

2.7. Користувач повинен знати, що обмеження або відключення використання файлів cookie може вплинути на деякі функції, доступні на веб-сайтах сервісу.

2.8. Cookies, розміщені на кінцевому пристрої користувача сайту, можуть також використовуватися рекламодавцями і партнерами, які співпрацюють з постачальником послуг.

2.9. Ми рекомендуємо ознайомитися з політикою приватності цих компаній, щоб дізнатися про правила користування файлами cookie, які використовуються в статистиці: Політика приватності Google Analytics.

2.10. Cookie-файли можуть використовуватися рекламними мережами, у тому числі мережею Google, для відображення реклами, пристосованої до способу, в якому Користувач користується Послугами. З цією метою вони можуть зберігати інформацію про шляхи навігації користувача або про час перебування на певній сторінці.

2.11. З точки зору інформації про налаштування користувача, зібрані рекламної мережею Google, користувач може переглядати і редагувати інформацію, отриману в результаті файлів cookie, за допомогою інструменту: https://www.google.com/ads/preferences/

2.12. Якщо користувач не хоче отримувати файли cookie, він може змінювати параметри браузера. Ми попереджаємо, що відключення файлів cookie, необхідних для процесів аутентифікації, безпеки, збереження налаштувань, може ускладнити роботу, а в крайніх випадках може унеможливити використання сервісу.

2.13. Щоб керувати налаштуваннями файлів cookie, дотримуйтесь інструкцій, наданих для кожного браузера.

Дата останньої редакції: 10.11.2020