Політика приватності (конфіденційності)

1. Визначення термінів, що використовуються в Політиці приватності (конфіденційності)

1.1. Користувач - фізична особа, юридична особа або організаційний підрозділ без юридичної особи, що використовує послуги, що надаються в електронному вигляді за допомогою веб-сайтів, зазначених в пункті 2;

1.2. Персональні дані - вся інформація про ідентифікацію фізичної особи або інформація, яку можливо ідентифікувати.

1.3. Оператор, Адміністратор особистих даних - ТОВ “КОІНПЕЙ ЮА”, компанія, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 42844432, і яка зареєстрована за адресою 01014, м. Киів, вулиця Болсуновська 13-15;

1.4. Сервіс - інтернет-сервіси розміщені в інтернет-доменах: - https://coinpay.ua/ кожних з яких окремо визначається як «Сервіс».

2. Загальна інформація

2.1. Оператором сервісу є ТОВ “КОІНПЕЙ ЮА”, компанія, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 42844432, і яка зареєстрована за адресою 01014, м. Киів, вулиця Болсуновська 13-15;

2.2. Оператор може отримати інформацію про Користувачів і їх поведінку наступним чином:

а. через інформацію і дані, добровільно введені в форми веб-сайту;

б. зберігаючи файли cookie в термінальних пристроях (так звані "файли cookie").

в. шляхом збору журналів веб-сервера.

2.3. Оператор докладає всіх зусиль, щоб надавати Користувачам сервісу захист їх конфіденційності і застосовує політику мінімізації дій, що призводять до надання даних про користувачів або передачі стороннім особам в обробку таких даних. Оператор впровадив і застосував правила і процедури захисту персональних даних користувачів, який потрібно Постановою Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і вільного потоку таких даних, а також скасування директиви 95/46 / ЄС; чинним Законом України «Про захист персональних даних».

2.4. У разі залучення третіх осіб для проведення верифікації та ідентифікації користувача, зберігання електронних копій документів, наданих користувачами, такі треті особи повинні застосовувати правила і процедури захисту персональних даних користувачів, які вимагаються Постановою Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і вільного потоку таких даних, а також скасування директиви 95/46 / ЄС; чинним Законом України «Про захист персональних даних».

3. Форми веб-сайтів

3.1. Оператор, використовуючи форми, збирає і обробляє тільки інформацію та особисті дані, надані користувачем добровільно.

3.2. Сайт також може зберігати інформацію про параметри підключення (мітку часу, IP-адресу).

3.3. Дані, збережені за формою, захищені Оператором відповідно до принципів, викладених в цій політиці приватності.

3.4. Дані, надані в формі, обробляються з метою, що випливають з функцій конкретної форми.

а) для користувача дані (включаючи особисті дані), надані в реєстраційній формі і активації облікового запису на сайті https://coinpay.ua/, обробляються Оператором як Адміністратором персональних даних для:

- верифікації та перевірки справжності особи користувачів з метою запобігання шахрайства та інших протизаконних дій;

- дотримання вимог законодавства по частині легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та розповсюдження зброї масового знищення;

- укладення угоди з користувачем і виконання дій відповідно до правил цього Сайту.

б) Дані про користувача (включаючи особисті дані), надані в реєстраційній формі, і активації облікового запису на сайті https://coinpay.ua/ можуть також оброблятися для маркетингових цілей (включаючи прямі) послуг Оператора - за попередньою, окремою і добровільною згодою.

в) Дані користувача (включаючи особисті дані), надані в контактній формі на сайті https://coinpay.ua/, обробляються Оператором як Адміністратором особистих даних, щоб відповідати на питання і вести листування.

3.5. Дані, надані в формах, можуть бути надані суб'єктам, які технічно виконують певні послуги, зокрема, це стосується надання інформації Системам електронних розрахунків або іншим організаціям, з якими Оператор сервісу співпрацює в цьому відношенні.

3.6. При заповненні форм, доступних на Сайті, дані користувача (особливо використовувані при вході в систему і ініціювання передачі) захищені від крадіжки або перехоплення за допомогою шифрування з використанням сертифіката SSL. Весь процес від входу в обліковий запис до виходу зі свого облікового запису зашифрований (захист даних "end to end").

4. Журнали серверів

4.1. Інформація про деяку поведінку користувачів підлягає запису на серверному рівні. Ці дані використовуються для адміністрування сервісом і забезпечення найбільш ефективного надання послуг.

4.2. Відвідувані ресурси ідентифікуються по URL-адресами. Крім того, записуватися можуть:

а. час отримання запиту.

б. час відправлення відповіді.

в. назва станції клієнта - в разі ідентифікації реалізованої протоколом HTTP, інформації про помилки при виконанні операцій з електронними одиницями - в разі реалізації протоколу HTTP,

д. URL сторінки, яку раніше відвідував Користувач (referer link) - в разі якщо вхід на сторінку стався із заслання,

е. про браузері користувача,

4.3. Дані, зазначені в пункті 4.2 можуть бути пов'язані з конкретними користувачами сервісу.

5. Інформаційний бюлетень і контакт з користувачами по електронній пошті, включаючи прямий маркетинг оператора

5.1. Замовлення від Оператора електронних і безкоштовних повідомлень з маркетинговим контентом (включаючи інформаційний бюлетень) не вимагає заповнення окремої форми. Оператор з метою відправки інформаційних бюлетенів та інших форм електронного маркетингу обробляє такі персональні дані: ім'я та прізвище, адресу електронної пошти. Адреса необхідна, щоб мати можливість передачі тексту читачеві. Ім'я та прізвище дозволяють звертатися до користувача персоналізованим способом.

5.2. Інформаційні бюлетені містять інформацію про Послуги і інші послуги Оператора (наприклад, рекламні акції, нові пропозиції, партнерські акції, лотереї і конкурси користувачів), не комерційні списки (наприклад, вітання, особисті коментарі і т.п.) і інша маркетингова інформація про послуги, що надаються Сервісом.

5.3. Згода на електронний маркетинг по електронній пошті завжди є добровільною. Оператор ніколи не ставить в залежність реєстрацію користувача або активацію облікового запису в сервісі від згоди на здійснення прямого маркетингу на адресу електронної пошти, надану Користувачем.

5.4. Вираз згоди на отримання інформаційних бюлетенів є рівноцінним з наданням згоди з таким змістом: Діючи як споживач телекомунікаційних послуг в значенні пункту 1 статті 1 Закону «Про телекомунікації» (поточна редакція знаходиться за посиланням https://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1280-15), Я згоден на проведення Оператором (ТОВ “КОІНПЕЙ ЮА”, компанією, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 42844432, і яка зареєстрована за адресою 01014, м. Киів, вулиця Болсуновська 13-15; прямого маркетингу за допомогою телекомунікаційних пристроїв, відправляючи на адресу електронної пошти, яка надається мною, маркетингову і комерційну інформацію».

5.5. Користувач може в будь-який час відкликати свою згоду на електронний маркетинг на подану електронну пошту, що також означає для Оператора відмову від обробки його особистих даних для маркетингових цілей. Відкликання згоди на отримання повідомлень, які складають електронний маркетинг (висловлювання заперечень проти обробки даних для цілей прямого маркетингу) не обмежує або не виключає інші послуги Оператора.

5.6. Зняття згоди на отримання електронних повідомлень по електронній пошті з маркетинговим змістом здійснюється шляхом вибору відповідного поля в змісті кожного такого повідомлення. Незалежно від способу, зазначеного в попередньому реченні, користувач може в будь-який час подати Оператору заяву про відмову від обробки своїх особистих даних для цілей прямого маркетингу, для Оператора буде рівносильно зняттю згоди на прямий маркетинг. Заява може бути передана в будь-якому вигляді, проте Оператор рекомендує відправити його по електронній пошті на адресу електронної пошти служби підтримки безпосередньо на Сайті.

5.7. Незалежно від інформаційного бюлетеня або інших маркетингових електронних повідомлень Оператор залишає за собою право відправляти повідомлення без попереднього інформування користувачів, чиї контактні дані він отримав на сайті https://coinpay.ua/, і хто прийняв Політику приватності. Такі повідомлення, не є інформаційним бюлетенем, що безпосередньо стосуються послуг Оператора і діяльності його сервісів і містять технічну інформацію (включаючи перерви і зміни в роботі сервісів, нові функції), а також правові та організаційні (включаючи інформацію про зміни в регламенті або організаційних змін оператора) .

6. Телефонний номер користувача і телефонний маркетинг за вказаним номером телефону

6.1. Номери телефонів, надані користувачами, використовуються для надання замовлених послуг, зокрема, перевірка і підтвердження замовлень і надання Користувачеві інформації про виконання замовлення. У цьому випадку оператор виконує як голосові дзвінки, так і відправляє SMS / MMS-повідомлення.

6.2. Користувач може дозволити Оператору інформувати про нові послуги, пропозиції, рекламні кампанії, ініціювати телефонні дзвінки або відправляти SMS / MMS-повідомлення на вказаний номер телефону. Оператор залишає за собою право використовувати таку інформацію з метою прямого маркетингу товарів і послуг.

6.3. Надання згоди на отримання інформації і пропозицій за вказаним номером телефону є рівнозначною зі згодою з наступним текстом: Діючи як споживач телекомунікаційних послуг в значенні пункту 1 статті 1 Закону «Про телекомунікації» (поточна редакція знаходиться за посиланням https://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1280-15), Я згоден на проведення Оператором (ТОВ “КОІНПЕЙ ЮА”, компанією, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 42844432, і яка зареєстрована за адресою 01014, м. Киів, вулиця Болсуновська 13-15; прямого маркетингу за допомогою телекомунікаційних пристроїв, відправляючи на наданий телефонний номер (у формі голосових дзвінків і SMS / MMS-повідомлень) маркетингову і комерційну інформацію.

6.4. Користувач безкоштовно і в будь-який час може скасувати свою згоду на використання номера телефону, наданого Оператору для здійснення прямого маркетингу.

7. Прикінцеві положення

7.1. Політика приватності (конфіденційності) поруч із розділом Cookies діє з 01 червня 2020 року. Оператор залишає за собою право в будь-який час змінити політику конфіденційності та Політику Cookies. Єдиний текст політики конфіденційності та політики Cookies після змін буде доступний на головних сторінках сервісу в закладці "Політика приватності". Оператор інформує користувачів про заплановані зміни за тиждень вперед, вказуючи обсяг змін і дату набуття чинності. Якщо Користувач не приймає зміни, контракт на надання електронного сервісу буде припинено в кінці терміну, зазначеного в повідомленні. Будь-яка зміна Політики конфіденційності і файлів cookie буде показана в закладці "Політика приватності" на головних сторінках сервісу.

Дата останньої редакції: 10.11.2020